Fastighetsägare

Oavsett om du är större eller mindre fastighetsägare så behöver dina bostäder, kontor alternativt affärslokaler service och reparationer. Ofta sträcker sig ditt ansvar över detta 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Smidigast gör ni det genom att skaffa extern rör- och teknikhjälp och teckna serviceavtal med oss. Då får ni kontroll över era kostnader och får ett delat ansvar vilket gör det mesta mycket lättare.

Vi har oftast en rörmokare redo på kort varsel, allt för att du ska få snabb service. Vill du veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Bostadsbolag

Bostadsbolagens ansvar såsom exempelvis bostäder, kontor och affärslokaler har alla en sak gemensamt, de behöver service och reparationer. Ofta 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Vissa av er löser det genom att anställa förvaltare och fastighetsskötare. Andra av er lejer ut allt på entreprenad. Enklare service på VVS anläggningar kan ni klara själva men för mera krävande åtgärder behövs specialisthjälp. Många av bostadsbolagens bestånd behöver rustas upp, andra kräver en större insats men då behövs extra resurser. Under tiden är det viktigt att ta vara på det som finns för att inte problemen ska bli värre. Livet kan förlängas på många bostäder och lokaler genom att man sköter om dem, innan de går sönder.

Smidigast gör ni det genom att skaffa extern hjälp och teckna serviceavtal med ett VVS företag. Då får ni kontroll över era kostnader och får en lugnare vardag och helg.

Kontakta oss för en offert