OM DALSLANDS VVS AB

Dalslands VVS AB är ett företag som ägs och drivs av Marcus Johansson. Företaget är verksamt i Mellerud.

Dalslands VVS AB har högt uppsatta mål och en tydlig strategi för att växa med våra kunder och samarbetspartners för att bli den självklara VVS aktören inom VVS- service. Efter att vart anställda på olika VVS företag där vi sett små som stora problem i vårt dagliga arbete, funderade vi på vad som skulle kunna göras bättre enligt oss. Hur vi skulle gjort om vi bestämde?

Med dessa tankar i huvudet bestämde vi oss för att starta ett eget VVS företag där vi kunde få chansen att förverkliga och utveckla våra idèer. Bedriva VVS- service och företagsledning på vårt vis, hand i hand, som vi tycker dessa två delar ska flätas samman.

Enkelt uttryckt, Modern VVS med Finess.

header

VAD VI GÖR

Dalslands VVS är ett företag som erbjuder ett brett utbud av VVS-tjänster.
Vi kan åta oss alla uppdrag inom värme och sanitet, åt små och stora företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Ett VVS företag som kan utföra alla VVS-uppdrag, från att byta minsta packning till stora jobb som tex byggnationer av undercentraler, ventilbyten i flerbostadshus och nyproduktion.

Med våra auktoriserade VVS-montörer och ett brett kontaktnät eftersträvar vi långsiktiga samarbeten såväl med partners samt kunder.